10 ting vi skal gjøre i sommer!

 

 

God kveld alle lesere!

 

Sommeren er endelig kommet! Vi har hatt tropevarme flere dager i mai måned. Nå i månedsskifte juni så har temperaturene desverre sunket litt. Vi håper dette tar seg opp igjen! Jeg er ferdig med eksamen. Kan endelig kalle meg selv autorisert helsesekretær med stor stolthet! Jeg har gjennom noen måneder nå vært i praksis gjennom skole ved mitt lokale legekontor. Her skal jeg tilbringe alle dager i uken hele sommeren! (Såklart fri i helgene) Arbeidsrutinene er ikke til å klage på, jeg er veldig glad for arbeidsrutinene, kjekke kollegaer og ikke minst et fantastisk arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver. Mer om yrket kan jeg skrive i et annet innlegg.

 

I sommer skal jeg:

 

1. Tilbringe mye tid i sola på stranden sammen med sønnen min, venninne med barn på samme alder som min sønn. Vi har en strand i min hjemkommune som er tlnærmet en sydenstrand når solen stråler som best og vannet bølger rolig innover sanden.

2. PRØVE å bli brun. Til min store fortvilelse har det seg slik at jeg bare blir utrolig rød. Glemmer jeg en dag å smøre meg inn i minst 50+ solfaktor så ser jeg dermed ut som en kokt hummer på slutten av dagen. Det aller verste er at min mor er "Latino" så man skulle tro jeg hadde gode sjanser for litt farge vertfall på sommeren ikke sant? Men nei, jeg, den første fødte av tre barn ble den som ikke fikk pigmenter.. men derimot min yngste bror, har så utrolig flott farge året rundt og når han blir truffet av sola..wow er alt jeg kan si. Verden er urettferdig, hehe. 

3. Jobbe hele sommeren ved mitt lokale legekontor, som nyutdannet helsesekretær! Der skal jeg ha ansvaret en del alene for laboratoriet. Dette ser jeg frem til! Det gir så utrolig mestringsfølelse at dette store ansvaret blir overlatt til meg!

4. Dra på roadtrip en weekend med telt og god mat til grillen. Kanskje bruke noe av det som vokser vilt i naturen til tilsetninger? 

5. Lære sønnen min å svømme. Utrolig viktig! Så vi håper på varme dager for dette! 

6. Dra på grensehandel og kaaanskje en snartur til Ullared! Dette har vært en tanke lenge å dra dit. Siden jeg bor langt unna både Sverige og Oslo så vil dette bli en laang tur. Men Det turen er jo en ferie- opplevelse i seg selv, er det ikke? :-D

7. Tilbringe mye tid med besteforeldrene mine<3 Viktig å være mye med dem mens vi ennå har dem <3

8. Ommøblere leiligheten. Jeg blir så urolig fort lei av det samme vanlige. I en god stund nå har jeg kjent at jeg kunne tenkt meg litt forandring

10. Feire sankthans med bål, grillmat og gode venner <3

 

Ha en fin kveld <3

6

kjempefine ting :D

Charlotte: Ja dette er noe å se frem til :D

Dette blir det minnerikt av :)

poesimylife: Beklager sent svar! Ja vi fikk mange gode minner denne sommeren <3

Så fint med slike ting å se frem til :) Nydelig den stranda, hvor i landet er den?

Heidi: Beklager utrolig sent svar. Stranda ligger på Vigra i Møre og Romsdal :)

Skriv en ny kommentar